سلامت «یخ»های خوراکی میبد بررسی شد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان میبد، این جلسه که با حضور سرپرست مرکز بهداشت، کارشناس مسئول بهداشت محیط و مدیران کارگاههای تولیدی یخ در میبد برگزار شد، مشکلات بهداشتی یخ های صنعتی که در حال حاضر به عنوان یخ خوراکی استفاده می شود و همچنین لزوم تولید و عرضه یخ بهداشتی […]

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان میبد، این جلسه که با حضور سرپرست مرکز بهداشت، کارشناس مسئول بهداشت محیط و مدیران کارگاههای تولیدی یخ در میبد برگزار شد، مشکلات بهداشتی یخ های صنعتی که در حال حاضر به عنوان یخ خوراکی استفاده می شود و همچنین لزوم تولید و عرضه یخ بهداشتی خوراکی در شهرستان مطرح و مشکلات متصدیان در اصلاح و تغییر خط تولید خود از یخ صنعتی به خوراکی مورد بررسی قرار گرفت.

در پایان پیشنهاد شد در اولین گام اصلاح، یکی از کارگاههای فعلی به عنوان الگو نسبت به تغییر خط تولید خود اقدام نماید و در نهایت در سطح عرضه از توزیع یخ صنعتی بین مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی جلوگیری خواهد شد.