به زودی ۲۰ واحد تولید کاشی و سرامیک در استان یزد راه‌اندازی می‌شود!

سالهاست که نخبگان و دلسوزان استان یزد و شهرستان میبد درباره آسیبهای متعدد افزایش واحدهای تولیدی کاشی و سرامیک به متولیان امر هشدار می‌دهند اما متاسفانه گوش شنوایی وجود دارد و رقابتی نفس‌گیر بین شهرستانهای اردکان، میبد و یزد در استقرار این گونه صنایع وجود دارد.

معاون انجمن صنعت کاشی و سرامیک ایران با اشاره به اهمیت جلوگیری از واردات کاشی به کشور گفت: به زودی ۲۰ واحد تولید کاشی و سرامیک در استان یزد راه‌اندازی می‌شود.

نصرالله شریف‌فرد در همایش ملی نقش معدن و صنایع معدنی در اقتصاد و توسعه کشور که در یزد برگزار شد، با بیان اینکه تاکنون ۵ کارخانه تولید کاشی و سرامیک در کشور تعطیل شده، اظهار داشت: بیش از ۳۰۰ میلیون متر مربع کاشی در استان یزد تولید می‌شود.

معاون انجمن کاشی و سرامیک کشور با اشاره به راه‌اندازی بیش از ۲۰ واحد تولید کاشی در استان یزد گفت: در حال حاضر بیش از ۸۷ واحد کاشی و سرامیک در استان یزد مشغول فعالیت هستند.

شریف‌فرد مازاد تولید کارخانه ‌های تولیدی کاشی و سرامیک را بیش از ۳۰۰ میلیون متر مربع در سال عنوان کرد و صادرات را تنها راه بیرون رفت از معضلات صنعت کاشی و سرامیک در شرایط کنونی کشور دانست.

وی با اشاره به اشتغال بیش از ۵۰ هزار نفر از جمعیت استان یزد در صنایع مرتبط با کاشی و سرامیک گفت: جلوگیری از واردات کاشی و سرامیک و اصلاح تعرفه گمرکی در واردات کاشی از جمله راه‌های بیرون رفت از معضلات فعلی صنعت کاشی در کشور است.

میبدما: سالهاست که نخبگان و دلسوزان استان یزد و شهرستان میبد درباره آسیبهای متعدد افزایش واحدهای تولیدی کاشی و سرامیک به متولیان امر هشدار می‌دهند اما متاسفانه گوش شنوایی وجود دارد و رقابتی نفس‌گیر بین شهرستانهای اردکان، میبد و یزد در استقرار این گونه صنایع وجود دارد.

این اقدامات در حالی است که صنعت کاشی و سرامیک کشور به دلیل مجوزهای متعدد و بی‌ضابطه‌ای که صادر شده با رکود و بحرانی کم سابقه مواجه شده و مطمئنا افزایش این واحدها به این بحران بیشتر دامن خواهد زد.

علاوه بر این بحران، آسیبهای متعددی از جمله اقتصاد تک محصولی، آلودگی شدید محیط زیست، کاهش شدید منابع آب زیرزمینی، مهاجرت افسارگسیخته غیر بومی ها و ایجاد مشکلات فرهنگی و امنیتی از ناحیه افزایش بی ضابطه این واحدها گریبانگیر استان و شهرستان شده است.