آیا گروگانگیر سیدنی واقعا شیخ ایرانی است!؟

«شیخ هارون» نامی است که پس از یک گروگانگیری در سیدنی  استرالیا سر زبان رسانه‎های غربی افتاده، شخصی که ادعا می‎‎شود گروگانگیر اصلی است، کشته شده است، ایرانی‎الاصل است و با ابوبکر البغدادی در بیعت بوده است. اما در حالی که هیچ تصویری از جنازه او در رسانه‎ها منتشر نشده، رسانه‎های غربی بصورت گسترده  و […]

«شیخ هارون» نامی است که پس از یک گروگانگیری در سیدنی  استرالیا سر زبان رسانه‎های غربی افتاده، شخصی که ادعا می‎‎شود گروگانگیر اصلی است، کشته شده است، ایرانی‎الاصل است و با ابوبکر البغدادی در بیعت بوده است. اما در حالی که هیچ تصویری از جنازه او در رسانه‎ها منتشر نشده، رسانه‎های غربی بصورت گسترده  و بلافاصله، تصاویر شخصی بنام محمد حسین منطقی بروجردی را با لباس روحانیت در استرالیا منتشر کرده و مدعی شده‎اند که این شخص همان شیخ هارون گروگانگیر ادعایی است.
به گزارش رجانیوز، برای کارشناسان رسانه، کنار هم قرار گرفتن نمادهایی چون نام ایران، شخصی با لباس روحانیت، گروگانگیری و داعش، در بازنمایی ماجرای سیدنی استرالیا تنها می‎تواند یک معنا داشته باشد و آن هم یک طراحی رسانه‎ای برای مخدوش کردن چهره ایران در میان افکار عمومی جهان است.
اما واقعیت ماجرا چیست و شخصی که تصاویرش با لباس روحانیت منتشر شده است کیست!؟
هر چند تا کنون تصویری از جسد کشته شده شخص گروگانگیر منتشر نشده، اما شختصی که بنا بر ادعای رسانه‎های غربی با نام « محمد حسین منطقی بروجردی » عامل این گروگانگیری معرفی کرده‎اند، یک کلاهبردار فراری است که سال ۱۳۷۴ و پس از کلاهبرداری در شرکت هواپیمایی خود، از ایران گریخته و با ادعاهای سیاسی، توانسته است پناهندگی سیاسی کشور استرالیا را جلب کند.
اما منطقی که اساسا هیچ گونه سابقه حوزوی در کارنامه خود نداشته است، پس از حضور در استرالیا با پوشیدن لباس روحانیت، به تبلیغ خود و افکار خاصش پرداخته و علاوه بر اعلام ضدیت با انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی، حتی علیه مذهب تشیع هم به تبلیغ پرداخته و در نهایت با انتخاب نام شیخ هارون برای خود اعلام کرد که «قبلا رافضی (تعبیر تکفیریون برای نام بردن از مذهب تشیع) بودم و اکنون ملسمان شده‎ام.»
این در حالی است که پس از فرار این کلاهبردار به کشور استرالیا، پلیس بین‎الملل ایران درخواست جلب او را به اینترپل و کشور استرالیا ابلاغ کرده بود که البته طبق معمول و رویه مشابه این دولت‎ها به دلیل حمایت سیاسی دولت استرالیا از منطقی، وی به کشور ایران تحویل داده نشده است.
در همین زمینه فرمانده نیروی انتظامی اعلام کرد: فردی به نام «منطقی» در سال ۷۵ شرکت آژانس مسافرتی داشته و کلاهبرداری کرده و از ایران به مالزی و از آنجا به استرالیا رفت؛ ما مدارک را جمع کردیم و به پلیس استرالیا تحویل دادیم اما به جهت آنکه قرارداد استرداد مجرمین به استرالیا نداشتیم این کار را انجام ندادند.
سردار احمدی‎مقدم تصریح کرد:‌ امروز آنها بر اساس اطلاعاتی که ما در گذشته به آنها دادیم ادعا دارند که آن فرد گروگانگیر همان است. معلوم می‎شود که او را دستگیر کرده بودند و حالا اثر انگشتش را فرستاده‌اند. البته ما در بانک اطلاعاتی خود چنین نمونه‌ای نداشته‌ایم اما اعلام کردیم که برای تحقیق مشترک آماده‌ایم و می‌توانند دی‌ان‌ان او را هم بفرستند تا با خانواده این شخص چک کنیم که آیا گروگانگیر همان فرد ادعایی است یا نه.
سردار احمدی‌مقدم ادامه داد: این اتفاق نتیجه عدم همکاری در برخورد با مجرمین و کوتاه آمدن است که نتیجه‌اش همین می شود. آن آدم کلاهبردار بوده و برای کسب پناهندگی ادعای سیاسی بودن و روحانیت کرده و حتی اسمش را تغییر داده بود و با نام جعلی رفته بود اما ما اعلام آمادگی کرده‌ایم که در این زمینه کمک می‌کنیم. امروز که جرائم فرامرزی شد، اگر این کشورها نخواهند همکاری کنند چنین نتایجی را می‌توان پیش‌بینی کرد.
وی در پایان گفت:  به هر حال به نظر می‌رسد دست‌های دیگری در پشت پرده باشد و این درست شبیه به یک نمایشنامه است که نمی‌گوییم کار استرالیا است اما به هر حال غربی‌ها خواسته‌اند با این نمایش از زیر فشار کم‌کاری در مبارزه با تروریست خارج شوند و جمهوری اسلامی ایران را در آن دخیل کنند که مواضع ایران در این زمینه روشن است.
به نظر می‎رسد پناه دادن به مجرمینی که در خاک ایران تحت تعقیب بوده‎اند و با فرار از کشور با عنواین سیاسی پناهندگی کشورهای غربی را دریافت می‎کنند، این روزها دامن پناه دهندگان به آنها را گرفته باشد، وقتی که دولت‎های اروپایی گروه‎های تروریستی چون منافقین با سابقه ۱۷ هزار ترور و افرادی مانند منطقی را به دلیل مقابله با نظام اسلامی پناه می‎دهند، باید روزی هم منتظر عواقب اینچنینی آن باشند، ماجرای که این روزها به گونه‎ای دیگر در ماجرای داعش نیز در جریان است.
به هر حال تلاش برای معرفی گروگانگیر به عنوان یک ایرانی روحانی، تلاشی است کاملا هدفمند تا کشورهای مدعی مبارزه با تروریسم را از زیر بار روانی کم کاری در مبارزه با تررویسم برهاند.