پذیرش بیش از ۴۲ هزار مشترک گاز طبیعی در میبد

مدیرعامل شرکت گاز استان یزد از جذب بیش از ۴۲ هزار مشترک و نصب ۲۲ هزار و ۵۰۰ انشعاب گاز طبیعی در شهرستان میبد خبر داد.

به گزارش میبدما به نقل از روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران، علی اکبر میدانشاهی با اعلام این خبر افزود: گازرسانی به شهرستان میبد به عنوان یکی از بزرگترین شهرستان های استان یزد مورد توجه بوده که بر این اساس بیش از ۹۰۰ کیلومتر شبکه شامل ۷۵۶ کیلومتر شبکه پلی اتیلن و ۱۷۸ کیلومتر شبکه فولادی اجرا شده و ۲۳ ایستگاه تقلیل فشار TBS و ۵ ایستگاه تقلیل فشار CGS احداث و همچنین ۳ جایگاه CNG به بهره برداری رسیده است.

وی در ادامه از شهرستان میبد به دلیل تعدد صنایع فعالی نظیر کارخانجات کاشی و سرامیک به عنوان یکی از قطب های صنعتی استان نام برد که با اتصال ۱۶۹ واحد صنعتی عمده و ۲۶۷ واحد صنعتی جزء به شبکه گاز طبیعی، یکی از مصرف کنندگان بزرگ استان محسوب می شود؛ از این رو شرکت گاز با تأمین گاز طبیعی به عنوان یک سوخت پاک و ارزان جهت کارخانجات و مراکز تولیدی، عاملی در جهت توسعه و آبادانی شهرستان و زمینه ساز رونق تولید و ایجاد اشتغال بوده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان یزد در رابطه با گازرسانی به روستاهای شهرستان میبد تصریح کرد: گازرسانی به مناطق روستایی در وضعیت بسیار خوبی به سر می برد و هم اکنون ۲۰ روستا از این نعمت خدادادی بهره مند شده و عملیات گازرسانی به روستاهای مرور، درین و امین آباد در دست اجرا است.