تجلیل از فرزندان نخبه طلاب استان یزد در میبد

همایش تجلیل از همسر و فرزندان ممتاز تحصیلی روحانیون استان یزد با حضور ۳۵۰ ممتاز تحصیلی در شهرستان‌های یزد و میبد برگزار شد.

به گزارش میبدما به نقل از روابط عمومی مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان یزد، همایش تجلیل از همسر و فرزندان ممتاز تحصیلی طلاب و روحانیون استان در دو مرحله شهرستانی و مرکز استان در سالن همایش‌های دانشگاه فرهنگیان یزد و سالن همایش‌های دانشکده علوم قرآنی شهرستان میبد برگزار شد.
در همایشی که در شهرستان میبد برگزار شد ۱۳۰ ممتاز تحصیلی از شهرستان‌های اردکان و میبد و در همایش شهرستان یزد ۲۸۵ ممتاز تحصیلی از این شهرستان به همراه خانواده‌هایشان حضور داشتند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین گل محمدی مدیر مرکز خدمات استان در این همایش‌ها، ضمن خوش آمدگویی به طلاب و خانواده‌های آن‌ها، اقدامات فرهنگی و ورزشی مرکز خدمات را تشریح و افزایش آمار ممتازین تحصیلی را بسیار خوشحال کننده عنوان کرد.

همچنین حجت الاسلام نامنی رئیس اداره تعالی و تربیت فرزندان مرکز خدمات در این مراسم به تشریح برنامه‌های فرهنگی مرکز خدمات پرداخت و با اشاره به اینکه باید در برنامه‌ریزی فرهنگی سه مرحله را طی کرد گفت: مرحله اول فضاسازی و ایجاد ارتباط با جامعه مخاطب و مرحله دوم فرهنگ‌سازی و دغدغه مند نمودن خانواده‌های طلاب نسبت به برنامه‌های فرهنگ است.
وی بیان کرد: آخرین مرحله، بهره‌برداری از برنامه‌های فرهنگی خواهد بود و امیدواریم تا سال ۱۴۰۴ که افق چشم‌انداز مرکز خدمات است این امر تحقق یابد.

در ادامه دکتر مروتی در جمع خانواده‌ها در مورد فضای مجازی، اینترنت و… مطالبی را بیان کرد و گفت: نظارت بر فرزندان در استفاده از اینترنت یک امر بسیار ضروری برای هر خانواده است و باید خانواده‌ها در این امر اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.
اجرای مسابقه شاد و مفرح توسط حجت الاسلام فردی نژاد ویژه ممتازین و برگزاری مسابقات ورزشی و اطلاعات عمومی و نیز اجرای گروه سرود و تئاتر از دیگر بخش‌های این همایش‌ها بود.