نکاتی درباره شستشوی صحیح سبزیجات

صابر آقایی

شستن سبزیجات باید در ۴ مرحله انجام شود:

۱-  شست و شو با آب  برای از بین بردن گل و لای و مواد زاید موجود در سبزی

۲-   به ازای هر لیترآب۳ تا ۵ قطره مایع ظرفشویی اضافه کنید و قدری بهم بزنید، سبزی را  بمدت ۵ دقیقه در کفاب  تهیه شده  نگهداری نموده و سپس با آب سالم بمنظورانگل زدایی شستشو میدهیم.

۳-  گندزدایی سبزی به منظور از بین بردن میکروبهای بیماریزا: در این مرحله با استفاده از مواد ضدعفونی کننده مخصوص سبزیجات که انواع آن در داروخانه ها و سوپر مارکت ها موجود است ضد عفونی سبزی انجام می گردد.( نصف قاشق چایخوری پودر پرکلرین را در ۵ لیتر آب حل کرده و بمدت ۵ دقیقه سبزیجات انگل زدایی شده را  در این محلول قرار میدهیم.)

۴- شستشوی سبزی با آب تمیز و سالم.