شستن سبزیجات باید در ۴ مرحله انجام شود:
۱- شست و شو با آب برای از بین بردن گل و لای و مواد زاید موجود در سبزی
۲- به ازای هر لیترآب۳ تا ۵ قطره مایع ظرفشویی اضافه کنید و قدری بهم بزنید، سبزی را بمدت ۵ دقیقه در کفاب تهیه شده نگهداری نموده و سپس با آب سالم بمنظورانگل زدایی شستشو میدهیم.
۳- گندزدایی سبزی به منظور از بین بردن میکروبهای بیماریزا: در این مرحله با استفاده از مواد ضدعفونی کننده مخصوص سبزیجات که انواع آن در داروخانه ها و سوپر مارکت ها موجود است ضد عفونی سبزی انجام می گردد.( نصف قاشق چایخوری پودر پرکلرین را در ۵ لیتر آب حل کرده و بمدت ۵ دقیقه سبزیجات انگل زدایی شده را در این محلول قرار میدهیم.)
۴- شستشوی سبزی با آب تمیز و سالم.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰