در انتخابات نمی توان رابطه فامیلی، رفاقت، جناح حزبی و محلی را ملاک قرار داد/ سرنوشت ملت در دست مجلس است

امام‌جمعه موقت میبد با اشاره به اهمیت مجلس در قانون‌گذاری گفت: سرنوشت ملت در دست مجلس است و باید افرادی به مجلس راه یابند که دارای ملاک و معیار دینی و اسلامی باشند.

به گزارش میبدما به نقل از میبدآدینه، امام‌جمعه موقت میبد در خطبه‌های نماز جمعه این هفته به انتخابات پیش روی نمایندگان مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری پرداخت و گفت: شورای نگهبان مسئولیت مهمی در تأیید صلاحیت‌ها دارد و باید دقت کند تا مجلسی که شکل می‌گیرد مجلسی با محوریت اسلام، انقلاب، ثمره خون پاک شهیدان و خواسته حقیقی دل‌های سوخته این مردم مؤمن، متعهد و متدین باشد.

حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری بابیان اینکه از مدتی پیش جوسازی‌ها برای لطمه به انتخابات ملت ایران مثل انتخابات سال ۸۸ کلید خورده است تصریح کرد: شورای نگهبان و همه دستگاه‌ها حواسشان جمع باشد آن‌کسانی که از این کلید رمز استفاده می‌کنند عوامل قطعی دشمن هستند که برای دشمن زمینه‌سازی می‌کنند.

آنهایی که انتخاب می‌شوند خدمات نظام و دولت‌ها را ضایع نکنند

خطیب جمعه میبد خاطرنشان کرد: کسانی هم که به میدان انتخابات آمده‌اند تا خودشان را عرضه کنند؛ آنهایی که تأیید صلاحیت می‌شوند باید در عرصه تبلیغات مواظب باشند دستاوردهای نظام و انقلاب و خدمات دولت‌ها را ضایع نکنند.

امام‌جمعه موقت میبد با اشاره به خدمات فراگیر و ارزشمند انقلاب اسلامی ایران طی ۴۰ سال گفت: کارهای بسیار بزرگ و مهمی که انقلاب اسلامی برای جامعه و ملت ایران کرده است در طول تاریخ سابقه ندارد.

قبل از انقلاب فقر و گرسنگی امر رایجی بود

حجت‌الاسلام غفوری ، دوران سخت زندگی قبل از انقلاب را خاطرنشان کرد و افزود: قبل از انقلاب گرسنگی و فقر امر رایجی در جامعه بود و همه جامعه مبتلا به فقر و محرومیت بودند و تنها معدود افرادی دستشان به دهانشان می‌رسید اما امروز سطح زندگی نسبت به قبل از انقلاب بسیار رشد کرده است.

وی گفت: کسانی که می‌خواهند انتخاب شوند نباید بیایند با این شعار که هیچ کاری برای مردم در طول این سال‌ها نشده است و من قرار است چنین و چنان کنم و با وعده‌های توخالی که اصلاً در اختیار نماینده مجلس نیست دست به تبلیغات بزند.

امام‌جمعه موقت میبد افزود: کسی که می‌خواهد بیاید نباید همه مسئولیت‌های سه قوه را با متهم کردن دیگران و بی‌ارزش خواندن خدمات نظام و انقلاب اسلامی و دولت‌ها و برای کسب یک کرسی مجلس به مدت ۴ سال در مجلس، ثمرات خون شهیدان را بر باد و پا روی میراث گران‌قدر شهیدان بگذارد.

انقلاب به ملت ایران حق انتخاب داد

حجت‌الاسلام غفوری با تأکید بر اینکه یکی از کارهایی که انقلاب اسلامی کرد این بود که به ملت ایران جایگاه و شخصیت و حق انتخاب داد، اظهار داشت: امروز از شوراهای شهر و روستا تا نمایندگان مجلس شورای اسلامی تا نمایندگان مجلس خبرگان رهبری که در تعیین رهبر نقش دارند و تا رئیس‌جمهور به‌عنوان رئیس قوه مجریه و شخص دوم مملکت، همه با رأی مردم انجام می‌شود.

در کنار حق انتخاب تکلیف نهفته است

خطیب جمعه میبد تصریح کرد: بنابراین در کنار این حق، تکلیف است و باید بر اساس ملاک و معیار انتخاب کرد.

سرنوشت ملت در دست مجلس است

خطیب جمعه میبد با اشاره به اهمیت مجلس در قانون‌گذاری گفت: سرنوشت ملت در دست مجلس است و باید افرادی به مجلس راه یابند که دارای ملاک و معیار دینی و اسلامی باشند.

حجت‌الاسلام غفوری تصریح کرد: در انتخاب، رابطه فامیلی، رفاقت، جناح حزبی و محلی را نمی‌توان ملاک قرار داد بلکه باید اصلح را انتخاب کرد.

ملاک انتخاب نماینده مجلس

حجت‌الاسلام غفوری گفت: ملاک و معیار انتخاب یک نماینده مجلس شورای اسلامی این است که اولا دیانت داشته باشد و نسبت به اسلام و شریعت، انقلاب اسلامی، قانون اساسی، خط امام، میراث شهیدان، ملت و منافع ملی متعهد باشد.

امام‌جمعه موقت میبد افزود: اهل صداقت و دلسوزی با مردم بوده و طرفدار ضعفا و مستمندان و فقرا باشد.

خطیب جمعه میبد گفت: نماینده باید از درک و فهم سیاسی مطلوب بهره‌مند باشد و با چهار طرحی که ظاهر فریبنده دارد فریب نخورد.

وی افزود: نماینده باید از تخصص، تجربه و کارآمدی لازم برخوردار باشد، مخالف فساد و پی گیر مبارزه عملی با فساد باشد، اهل شجاعت و ایستادگی در مقابل اولتیماتوم‌های دشمن باشد، قصد خدمت خالصانه به مردم داشته باشد و حریص برای کسب تصاحب قدرت و اندوختن ثروت برای خود نباشد، دچار وابستگی به بیگانگان نباشد، تعهد به سرمایه‌داران نداشته باشد که بعداً قانون را جهت‌دار برای تأمین منافع ثروتمندان تصویر کند، با رسیدن به تلخ و شیرین زندگی خود را نبازد و وامدار مراکز قدرت و ثروت نباشد.

حجت‌الاسلام غفوری از مرحوم حجت‌الاسلام یحیی زاده نماینده فقید میبد هم یادی کرد و گفت: مرحوم یحیی زاده الگوی نمونه‌ای از نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بود که باید این الگوها را در دنیا معرفی کنیم که اهل معنا و پرهیز از دنیا بود.

امام‌جمعه موقت میبد بیست و هفتم آذر سالروز شهادت آیت‌الله شهید مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه را گرامی داشت.

خطیب جمعه میبد وحدت حوزه و دانشگاه را درگرو راهکارهای تحقق عملی و نیازمند به کار دقیق کارشناسی برای تصویب قوانین متناسب در مراجع ذی‌صلاح همچون شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس شورای اسلامی خواند.

وی گفت: بسیاری از مشکلات اجتماعی سیاسی و فرهنگی ما در جامعه ناشی از متون به‌جای مانده از فرهنگ غربی است که هنوز هم در دانشگاه‌های ما تدریس می‌شود و عملاً با استفاده از پول بیت‌المال تفکرات لیبرالیست غرب را به جوانان منتقل و با دین ضعیف شده از دانشگاه فارغ‌التحصیل می‌کنند.

سه هزار و پانصد آثار متون درزمینهٔ علوم انسانی در حوزه تولیدشده است

امام‌جمعه موقت میبد تصریح کرد: هم‌اکنون‌که در دوره مدیریت آیت‌الله اعرافی در حوزه‌های علمیه کشور به‌عنوان یک شخصیت عالم و فقیه و از افتخارات استان و شهرستان میبد هستند، یکی از کارهایی که انجام داده است دبیرخانه انجمن‌های علمی حوزه آثار تولیدشده در عرصه علوم انسانی در حوزه علمیه که غالباً هم توسط خود اشخاص عالم و متعهد و دلسوز تولیدشده است و پژوهشگاه‌ها خیلی کار نکردند به بیش از سه هزار و پانصد اثر رسیده است که درزمینهٔ علوم انسانی در حوزه‌ها تولیدشده است.

حجت‌الاسلام غفوری افزود: اکنون‌که نمایشگاه خلاصه‌شده آثار برگزیده‌اش در دانشگاه‌ها برگزار می‌شود اساتید همان رشته‌ها اذعان می‌کنند که خبر نداشتیم که در حوزه‌های علمیه چنین آثاری تولیدشده است.

خطیب جمعه میبد گفت: این یعنی بین حوزه و دانشگاه ارتباط تعریف‌شده و اثربخش که بتوان متون درسی دانشگاه‌ها را تبدیل به متون اسلامی با رویکرد دینی و ملی و مهدویت کند؛ عملاً هنوز اتفاق نیفتاده است.

وی اظهار داشت: کسانی که بنیان‌گذار این آثار بودند چنین هدفی را در نظر داشتند که حوزه و دانشگاه در زمینهٔ های علمی دست‌به‌دست هم دهند و عرصه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی و سیاسی و اقتصادی را بر اساس تفکر اسلامی آباد کنند این همان چیزی است که جای آن در بسیاری از عرصه‌ها خالی است.

برای تحقق وحدت حوزه و دانشگاه باید راهکار جدی صورت گیرد

امام‌جمعه موقت میبد گفت: بنابراین بسیاری از طرح‌ها و برنامه‌ها با شکست مواجه می‌شود؛ چراکه برخاسته از تفکر درمانده لیبرالیستی غربی است.

حجت‌الاسلام غفوری افزود: در مراکز علمی دانشگاهی و حوزوی باید جلسات مفصلی برگزار و راجع به ابعاد این موضوع، راهکارهای جدی و عملی ارائه شود تا وحدت حوزه و دانشگاه به معنای واقعی تحقق پیدا کند.