عدم نظارت درست بر بازار از عوامل اصلی گرانی‌ها در شهرستان است/ زن و مرد در ازدواج های امروز به حاشیه رفته اند!

دبیر اجرایی بنیاد صیانت از نهاد خانواده استان یزد گفت: زن و مرد در ازدواج های امروزی به حاشیه رفته اند و مسائلی مانند جهیزیه، خانه، درآمد و تجملات در زندگی‌ها به اصل تبدیل شده اند.

حجت الاسلام والمسلمین علیرضا آقایی در گفتگو با خبرنگار «میبدما» به مناسبت روز ازدواج حضرت امیرالمومنین(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) با اشاره به الگو بودن این ازدواج برای ما، اظهار داشت: هدف از ازدواج رسیدن به آرامش و عشق است که در رسیدن مرد به زن و بالعکس اتفاق می افتد که اگر علاقه، محور اصلی این به هم رسیدن باشد، مسائلی مانند جهیزیه، ماشین، خانه و … به حاشیه می رود.

وی با اشاره به اصل شدن تجمل گرائی در تشکیل و ادامه دادن زندگی و به حاشیه رفتن زن و مرد در این دوران، که باعث ناامیدی جوانان از تشکیل خانواده نیز شده است، بیان داشت: این موضوع را اصلا در زندگی حضرت امیرالمومنین(ع) و حضرت فاطمه(س) مشاهده نمی کنیم و حتی حضرت رسول اکرم(ص) چند روز پس از ازدواج این دو بزرگوار، از هر کدام سوال می کنند که «همسرت» را چگونه دیدی؟

حجت الاسلام آقایی افزود: البته به خاطر شرایط خاص اقتصادی امروز و بالا رفتن هزینه های اولیه ازدواج های ساده، باید این انتظار را از خیرین ارجمند داشت که در این حوزه نیز کمک کنند و حتی به صورت وام نیز که شده برای خواستگاری و عقد جوانان سرمایه‌گذاری کنند.

 

گناه انحرافاتی که در پی گرانی ها رخ می دهد بر عهده مسئولین است

وی با بیان این موضوع که این به مفهوم بی خیالی دولت در زمینه ازدواج جوانان نیست وباید به وظایف خود در تسهیل این امر عمل کند، ادامه داد: حقیقت این است که تا حدی عامل تحریم و تورم را در وضعیت اقتصادی امروز موثر می دانیم اما عدم نظارت بر بازار اصلی‌ترین عامل این گرانی است و این موضوع مستقیماً به عملکرد مسئولین دولتی بر می گردد.

رئیس سازمان تبلیغات میبد با اشاره به انحرافات و مشکلاتی که در پی گرانی در جامعه اتفاق می افتد، گفت: در کلام امیرالمومنین (ع) آمده است که «زمینه عدالت، نظارت است» و این موضوع را در سیره و روش برخورد ایشان بر سازمان ها(مسئولین) و بر بازار نیز خوانده ایم، اما متاسفانه در جامعه و در شهر ما به این موضوع اهمیت چندانی داده نمی شود.

وی با بیان این موضوع که گناهِ انحرافات و معضلاتی که در قبال این عدم نظارت و گرانی رخ می دهد، بر عهده مسئولین نیز هست، تصریح کرد: اینکه مشکلات و معضلات رخ داده در شهرستان را به مسائل کشوری مربوط کنند هم درست نیست، مسئولین شهرستانی نیز اختیاراتی دارند و صرفا از آنها درخواست عمل به بخشنامه ها و دستورات خشک نمی شود.

وی بیان داشت: استفاده از همه ظرفیت های مردمی، خیری، موسسات و بازاریان از کارهایی است که به صورت جدی در این مسیر اتفاق نیفتاده در حالی که با تحرک بیشتر و اقدامات میدانی موثر می توان نظارت بیشتری بر بازار اعمال کرد و از این ظرفیت ها برای رفع مشکلات اقتصادی بهره برد.

حجت الاسلام والمسلمین علیرضا آقایی گفت: در بحث سازمان تبلیغات اسلامی نیز ظرفیت های موثری مانند روحانیون، هیئات، موسسات، انجمن ها و دیگر فعالین وجود دارند که برای کمک به این مسیر اعلام آمادگی می کنیم.