تأکید شهردار و رئیس شورای میبد بر توسعه زیرساخت‌ها و جذب سرمایه‌گذاری در سایه هویت تاریخی

شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر میبد در نشست خبری با اصحاب رسانه، ضمن تشریح اقدامات عمرانی و بازآفرینی محلات تاریخی، از فراخوان جذب سرمایه‌گذاری برای رونق دوباره این شهرستان خبر دادند و بر لزوم حفظ هویت تاریخی در کنار توسعه زیرساخت‌ها تأکید کردند.

به گزارش میبدما، مجید بهارستانی شهردار میبد در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به ظرفیت‌های تاریخی و فرهنگی این شهرستان گفت: میبد از نظر قدمت و پیشینه تاریخی نه‌تنها از شهرهایی همچون یزد کم ندارد، بلکه در برخی زمینه‌ها غنی‌تر است و این ظرفیت باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

وی بازآفرینی محلات تاریخی را یکی از اولویت‌های مدیریت شهری دانست و افزود: بخش‌هایی از بافت پیرامون بازار و مسجد جامع و سایر محلات تاریخی در دستور کار قرار گرفته و در حوزه آزادسازی و بازگشایی معابر نیز پروژه‌هایی در خیابان‌های شهید آیت‌الله رئیسی، حضرت مهدی(عج)، مد فلاح و سایر معابر در حال اجرا یا تکمیل است.

شهردار میبد تأکید کرد که بازآفرینی صرفاً به بازسازی یک خیابان محدود نمی‌شود و مجموعه‌ای از اقدامات شامل بازگشایی معابر، اصلاح سنگفرش و جدول‌گذاری، ساماندهی فضای سبز، بهسازی روشنایی و زیباسازی به‌طور همزمان دنبال می‌شود. بهارستانی پروژه خیابان امام را نمونه‌ای از این اقدامات برشمرد و گفت: عملیات جدول‌گذاری و مناسب‌سازی معابر در مسیرهای مختلف انجام شده و پروژه بهسازی محدوده پارک فلسطین نیز در حال تکمیل است.

در ادامه این نشست، سید ایمان علوی رئیس شورای اسلامی شهر میبد با اشاره به تلاش‌های مجموعه مدیریت شهری در سال‌های اخیر گفت: آنچه امروز در شهر میبد شاهد هستیم، حاصل تلاش و پیگیری شهرداری و شورا است و امیدواریم این روند با جدیت بیشتری ادامه پیدا کند.

علوی از انتشار فراخوان جذب سرمایه‌گذاری توسط شهرداری خبر داد و آن را فرصتی مناسب برای حضور سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی دانست و افزود: این فراخوان می‌تواند زمینه خوبی برای حمایت از کارآفرینان در حوزه اشتغال‌زایی، توسعه شهری و احیای بافت‌های تاریخی باشد و اصحاب رسانه نیز باید در معرفی این فرصت‌ها نقش مؤثری ایفا کنند.

رئیس شورای اسلامی شهر میبد در پایان خاطرنشان کرد: با همراهی بخش خصوصی، کارآفرینان و سرمایه‌گذاران می‌توان زمینه رونق دوباره شهر را فراهم کرد و امیدواریم شاهد اتفاقات خوبی در حوزه سرمایه‌گذاری، اشتغال و توسعه شهری میبد باشیم.