اجرای رفوژ میانی خیابان امام خمینی تا تصمیم جدید شورای ترافیک متوقف شد/ با اصلاح محدوده پارک فلسطین، تردد در خیابان امام خمینی کاملا مستقیم می شود
اجرای رفوژ میانی خیابان امام خمینی میبد تا اتخاذ تصمیمات جدید متوقف شد.
به گزارش میبدما؛ در پیگیری های چند روزه خبرنگار ما از شورای ترافیک و شورای شهر و همچنین ارتباط با مردم محله مسجد جامع مشخص شد که رایزنی های زیادی جهت تغییر در اجرای طرح رفوژ میانی خیابان امام خمینی صورت گرفته است.
در گفتگو با محمود اسدزاده شهردار میبد در مورد درخواست های مردمی و اشکالاتی که در این طرح می باشد گفتگو کردیم که خلاصه ان تقدیم شما می شود.
محمود اسدزاده اظهار داشت: این طرح در دوره های قبل و بارها توسط شورای ترافیک مورد بررسی قرار گرفته بود و تنها مربوط به دوره کنونی نمی باشد.
وی اجرای این رفوژ از میدان امامزاده میرشمس الحق تا میدان شهرداری و سپس تا سه راه هفت تیر را از پروژه های در جریان نام برد و افزود: تامین اعتبار اجرای این رفوژ انجام گرفته است و یکی از مهمترین اهداف ما کم کردن تصادفات در این خیابان می باشد.
شهردار میبد بیان داشت: پیمانکار اجرا کننده در خیابان رشیدالدین تا ۲۰ روز دیگر زمان دارد تا کار را تحویل دهد و در این خیابان که با کمک و حمایت مردم توانستیم سه پارکینگ خلیجی ایجاد کنیم، بالافاصله موضوع نورپردازی را پیگیری خواهیم کرد.
دلایل اجرای سنگ جدول در رفوژ میانی
وی در مورد اجرای رفوژ میانی خیابان امام خمینی گفت: تاریخی بودن اماکن موجود در این مسیر و مورد توجه بودن آن از لحاظ بحث گردشگری و همچنین همخوانی مدل رفوژ جدید با رفوژ قبلی انجام شده در گذشته، از عمده دلایل اجرا به این سبک بود.
اسدزاده بیان داشت: از دیگر دلایل اجرای این مدل رفوژ موضوع نور پردازی خیابان امام است که برای تعبیه تیرهای برق باید فضای کافی در میان خیابان را داشته باشیم و به علت ترافیک زمان غروب تا ساعات انتهای شب، به این نورپردازی نیز نیاز داریم.
وی ابراز داشت: در مورد ورودی خیابان مسجد جامع نیز با هماهنگی صورت گرفته بین شهرداری، میراث فرهنگی و ستاد بازافرینی قرار شد این خیابان مانند خیابان مسجد جامع یزد سنگ فرش شود و تردد وسایل نقلیه سنگین نیز در این محدوده ممنوع شود.
محمود اسدزاده افزود: البته به خاطر درخواست های مردمی و اهمیت رضایت مردم برای شهرداری، درخواست بازبینی مجدد طرح در شورای ترافیک را دادیم تا کارشناسان با بررسی و تحقیق مجدد در مورد آن تصمیم بگیرند.
وی بابیان این نکته که به پیمانکار درخواست دادیم به صورت موقت طرح را متوقف کند، تصریح کرد: از نظر میراث فرهنگی به خاطر تصحیح مسیر خیابان مسجد جامع و از نظر شهرداری به علت وجود تقاطع آیت در نزدیکی این خیابان، موضوع بریدگی تقریبا منتفی می باشد که البته در مورد ایجاد میدان و یا هر تصمیمی دیگر باید منتظر جلسه شورای ترافیک باشیم.
شهردار میبد با اشاره به این موضوع که با مشورت کارشناسان مرکز استان و حتی برخی دیگر از استان ها این طرح انتخاب شده، بیان داشت: هر چند این طرح ایده آل ما نیز نمی باشد و اشکالاتی دارد اما می توان گفت بهترین طرح ممکن را برای اجرا انتخاب کرده ایم.
مسیر تردد در خیابان امام خمینی کاملا مستقیم می شود
وی در مورد فاز دوم این طرح که تا پایان سال ۹۷ اجرایی می شود، گفت: برای ادامه کار نیز موانع روبروی میدان فلسطین از جمله تلویزیون شهری و اتاقک پلیس برداشته شده و مسیر تردد در خیابان امام از میدان شهرداری تا اردکان کاملا مستقیم می شود.
اسدزاده ادامه داد: برای تکمیل این محدوده نیز گشایش و تغییراتی در ابتدای خیابان سلمان فارسی و همچنین کتابخانه پارک فلسطین نیز مورد نظر می باشد.
محمود اسدزاده در مورد کم کردن بار ترافیکی خیابان امام خمینی نیز گفت: با آموزش و پرورش در مورد ساخت پارکینگ در طبقه های منفی یک و دو در زمین روبری مسجد مرشدی رایزنی صورت گرفته و از مردم و مخصوصا اداره اوقاف به علت وجود موقوفات در این مسیر تقاضا داریم ما را در ساخت پارکینگ های طبقاتی و پشت جبهه ای در این خیابان یاری کنند.

سلام
اگه این پارک فلسطین رو حذف کنید واقعا عالی میشه ینی چی بریم دورش بگردیم
با سلام،با اجرای این طرح،مسلما بار ترافیکی سنگین تر خواهد شد،آیا فکری برای امدادرسانی خودروهای امدادی در طول این مسیر و مسیر مقابل و کوچه های منتهی الیه سمت چپ خیابان شده.خودروی آمبولانس که زمان حتی ثانیه ها هم مهم است بایستی یک مسیر طولانی را در ترافیک شدید خصوصا زمانهای پیک، برود و درست همین مسیر را باببرگردد همانا ترافیک برگردد تا به بیمار یا حادثه دیده کوچه های مقابل دسترسی پیدا کند،این موضوع بسیار مهمی است.انشاالله که این مورد مدنظر کارشناسان باشد.موفق باشید