تصاویر میبدما از عبور زائر پیاده کرمانی کربلای معلی از شهرستان میبد

امروز صبح مردی را دیدیم که کوله پشت و پرچمی بر دوش پیدا مسیر را طی میکرد گمانمان این بود این روزها که همه به سمت کربلای ایران در حرکتند این جوان هم پای پیدا قصد سفر به شلمچه را دارد اما

  • محمدرضا دهقانی

امروز صبح مردی را دیدیم که کوله پشت و پرچمی بر دوش پیدا مسیر را طی میکرد گمانمان این بود این روزها که همه به سمت کربلای ایران در حرکتند این جوان هم پای پیدا قصد سفر به شلمچه را دارد اما وقتی به پارچه نوشته پشت کوله اش نگاه کردیم چیزی دیگر را مشاهده کردیم که نوشته بود زائر پیاده امام حسین از استان کرمان شهرستان شهداد به کربلای معلی.

با او به گفت وگو نشستیم از اسمش پرسیدیم که خود را مهدی جهانشاهی و و ۴۳ ساله معرفی کرد وشغلش هم کشاورز است. گفت ۱۲ روز است که حرکت کرده.

از علت و هدف او و انگیزه اش پرسیدیم که گفت نذری کردم که امسال سال چهارم است که انجام میدهم و نیت کردم که نیمه شعبان در کربلا باشم.

و از سختی و مشقت را پرسیدیم که گفت عادت کرده ام و در ضمن گفت من تقریبا تمام ایران را پای پیاده رفته ام و در تمام روزنامه ها زده اند و اما نکته قابل تامل این جوان یک پای لنگان او بود که علت را جویا شدیم که گفت بر اثر حادثه ای در پایم پلاتین است و در اخر بعد از تمام شدن و و حرف زدن یکی از همشهریان عزیز ایشان را برای پذیرایی به منزل بردند و بعد از استراحت حرکت خود را به اصفهان و بعد در مسیر کربلا شروع کند فقط گلایه ای که داشت از بی مهری مردم یزد گفت که او را کم تحویل گرفتند در مسیر راه.

IMG_20160313_000224 IMG_20160313_000215 IMG_20160313_000218 IMG_20160313_000220