برگزاری یک رزمایش بزرگ و بی‌سابقه در میبد از سوم اردیبهشت

وی خاطرنشان ساخت: من همینجا بعنوان نماینده همه بسیجیان شهرستان اعلام می‌کنم که بسیجیان میبد با تبعیت از فرامین امام خامنه‌ای انشالله تا پای جان ایستادند و انشالله در مقابل هرگونه بدخواهی‌های دشمنان اسلام و قرآن و جمهوری اسلامی تا پای جان ایستاده‌اند و حاضر به مقابله‌اند.

عصر دیروز (یکشنبه) نشست خبری فرمانده سپاه ناحیه میبد با اصحاب رسانه برگزار شد.

IMG_0161

به گزارش “میبدما”، سرهنگ امیر فلاح در این نشست که به مناسبت دوم اردیبهشت ماه، سالروز تاسیس سپاه برگزار شده بود ضمن ارائه گزارشی از خدمات این نهاد مقدس به تشریح رزمایش بزرگی که قرار است طی چند روز آینده در میبد برگزار شود پرداخت.

وی گفت: این رزمایش که «رهروان فاطمی، مدافعان مکتب علوی» نام دارد به استعداد ۵ گردان بسیجی قرار است در روزهای سوم و چهارم اردیبهشت ماه سال جاری در محل اردوگاه قدس میبد برگزار شود.

وی اهداف این رزمایش را بالا بردن توان رزمی رزمندگان و آشنا نمودن بسیجیان با روحیه جهاد و شهادت و آمادگی بسیجیان برای تمام عرصه‌ها دانست و آن را از نظر وسعت و تعداد گردان‌های عمل کننده در سطح شهرستان میبد بی‌سابقه توصیف کرد.

سرهنگ فلاح با بیان اینکه در این برنامه قرار است ۴ رزمایش برگزار شود، افزود: رزمایش اول ما رزمایش امداد و نجات است که به نام شهید سعید قهاری سعید برگزار خواهد شد، رزمایش دوم ما رزمایش مقابله با ناآرامی‌ها خواهد بود که با نام شهید محمد علی الله دادی است، رزمایش سوم، دفاع از کوی و برزن است که با نام شهید محمد منتظر قائم و رزمایش چهارم، رزمایش پدافند غیرعامل نام دارد که با نام شهید ذبیح الله عاصی زاده برگزار خواهد شد.

IMG_0165

وی خاطرنشان ساخت: من همینجا بعنوان نماینده همه بسیجیان شهرستان اعلام می‌کنم که بسیجیان میبد با تبعیت از فرامین امام خامنه‌ای انشالله تا پای جان ایستادند و انشالله در مقابل هرگونه بدخواهی‌های دشمنان اسلام و قرآن و جمهوری اسلامی تا پای جان ایستاده‌اند و حاضر به مقابله‌اند.

سرهنگ امیر فلاح در ادامه به سوالات خبرنگاران پاسخ گفت که نظر به اهمیت آن متعاقبا در همین رسانه درج خواهد شد.