رد نمی‌کنم که رویکرد بنده به نحوی صنعتی می‌باشد/ در مورد مشکلی مانند باز شدن سه راه مسجد جامع ساعت ها وقت گذاشتیم

فرماندار میبد در نشست خبری به سوالات اصحاب رسانه پاسخ گفت.

به گزارش میبدما؛ در ادامه، گفتگو و سوال و جواب حسین فلاح فرماندار میبد و خبرنگار میبدما را می خوانید؛

خبرنگار: تلاشی که در سطح شهر می‌شود قابل‌توجه است اما بسیاری اعتقاددارند این تلاش‌ها در بخشی از شهر خیلی خوب است، مانند بخش‌های مرتبط با صنایع و کارخانه‌داران، ولی در بخشی دیگر از شهر که نیاز مبرمی به مدیریت بالادستی هست تا مشکلات مردم حل شود این اتفاق نمی‌افتد، و مردم دچار مشکلاتی می شوند که حل شدنی هم نیستند، به‌عنوان‌مثال مباحثی مانند سه‌راه مسجد جامع، زمین‌های ۱۸ هکتاری بیده، آسانسور درمانگاه و داروخانه ابن‌سینا و دیگر مسائل اجتماعی، و حتی در بخش فرهنگی مانند رها شدن این بخش، مانند اتفاقاتی که در برخی از جشن‌ها می افتد، که در گزارشی نیز به آن پرداخته بودیم، و یا بها دادن به برخی از جریاناتی که دارای هم‌سنخی بافرهنگ بومی، مذهبی و فرهنگی ما نیستند. طبیعتاً به خاطر مشغله کشوری و حتی جهانی آیت‌الله اعرافی نمی‌توانیم انتظار دخالت ایشان در این امور را داشته باشیم و این انتظار شاید از شما به‌عنوان فرماندار میبد هست که با ورود بهتری به رفع مشکلات این‌چنینی کمک کنید.

فرماندار میبد: من رد نمی‌کنم که رویکرد بنده به نحوی صنعتی می‌باشد. در مورد مصداق‌هایی که نام بردید باید بگویم به‌عنوان‌مثال در مورد همین سه‌راه مسجد جامع بالغ‌بر ۱۰ الی ۱۲ ساعت روی آن‌وقت گذاشتیم که این موضوع به سمت اجرایی شدن و رفع مشکل پیش رود، این هماهنگی‌ها نیز با معاونین، حتی رایزنی با آیت‌الله اعرافی، با نیروی انتظامی و … انجام شد، این هماهنگی ها نیز حتما نیاز است تا در آینده گفته نشود که این موضوع به عنوان مثال اعمال نظر شخص فرماندار بوده است و حاشیه سازی شود، به دوستان هم گفته‌ام که اغماض نکنید و نظرات فنی خودتان را بدون رودربایستی بگوئید. به آقای شهردار هم گفته‌ام که هر کاری نیاز است، انجام دهید. دیگر باور کنید از صبح ساعت ۶ که سرکار می‌آیم، مدام در موضوعات مختلف و گیج‌کننده درگیر هستیم. یک‌وقت در شورای ترافیک گیرکرده بود حرفتان در مورد این مصداق درست بود، اما از طرف ما همه مسائل پیگیری شده و بقیه را دیگر باید شهرداری هماهنگ کند و انجام دهد و از عهده ما خارج است…

در مورد مصداق آسانسور که گفته‌اید… به دوستان مسئول این ساختمان گفته‌ام که همان طور که درآمد از این راه دارید، خوب، مقداری هم برای ترمیم و اصلاح مشکل آن خرج کنید. چه اشکالی دارد. و به نظرم همان‌طور که به معاونین محترم هم گفته‌ام برخی وقت‌ها باید مطالبه جدی‌تری نسبت به این موضوعات داشته باشیم…

در مورد مسائل فرهنگی هم که اشاره کردید واقعیت این نیست که ما دغدغه نداشته باشیم. در مورد مباحث طلاق می‌توانید از حاج‌آقا شیخ علی آقایی سؤال کنید که کمک کردیم و خدا را شکر کار هم در حال پیش رفتن است. در مورد طرح مهاجرین برای اولین بار ما در استان این طرح را پیاده کردیم البته چند ماهی می باشد متوقف شده که به خاطر تغییرات در نرم‌افزار کار هست که البته راه می‌افتد.

 در مورد آسیب‌های اجتماعی، در بحث ورزش و دیگر مسائل باید اذعان کنم، کارخانه‌داری که مشکلش حل می‌شود، پول به سی‌تی‌اسکن هم می‌دهد، کمک به مسائل ورزشی هم می‌کند، مدرسه می‌سازد و کمک به ایتام هم می‌کند و … یعنی بالاخره کمک به او کمک به مردم هم هست، آلان ما بالاترین مؤسسات خیریه را در میبد داریم که به برکت همین نگاه صنعتی هست.

اینکه می‌گویید مثل مسائل اقتصادی توجه نمی‌کنیم، باور کنید مسائل فرهنگی به‌نوعی قابل‌اندازه‌گیری نیست، مثلا در مورد برگزاری کنسرت، به‌عنوان‌مثال در همین مورد خاص هر چند ممکن است موافق برگزاری باشم، ولی چون می‌دانیم آیت‌الله اعرافی ممکن است به‌عنوان شخصیت جهانی مورد اتهام باشد، مقاومت کردم. این‌ها مدنظر من هست. انتهای آن این است که در مورد هتل بزرگی که گفتید، واقعیت در این دوره و باوجود مدیریت خوب آنجا، که در بسیاری از کارها منشأ خیر بوده است اگر تابلویی هم زد، شاید بشود با اغماض بیشتری برخورد کرد.

خبرنگار میبدما: مردم این برداشت را ندارند طبیعتاً، آنها نمای بیرون تصمیم ها را می بینند…

فرماندار: بله درست است قبول دارم. این ازنظر اجتماعی صورت خوبی ندارد… قبول دارم بی‌سلیقگی شده…

خبرنگار نارین: مردم همین موضوع را کنار برخی دیگر از مسائل می‌گذارند و نتیجه‌گیری می‌کنند. از بیرون این موضوع را جور دیگری تحلیل می‌کنند…

فرماندار: بله صورت خوشی ندارند و خروجی چیز خوبی نمی‌شود، قبول دارم…

خبرنگار میبدما: مردم وقتی حل نشدن مشکلات ریز و درشت خودشان را می بینند و کنار حل شدن مشکل برخی از سرمایه داران و کارخانه دارها می گذارند، درنتیجه ناراضی و معترض می‌شوند…

فرماندار میبد: رد نمی‌کنم و حرف شما درست است، باید خروجی را موردنظر داشته باشیم، به قول شما این تابلو زیاد مهم نیست اما برخی ممکن است به اشتباه نتیجه بگیرند که چقدر پشت سر این موضوع پورسانت گرفته‌ایم و …

فرماندار میبد خطاب به معاونین خود: قبول دارم که زحمت می‌کشید. حرف ایشان بی‌حساب نیست و برخی از مسائل که ما فکر می‌کنیم جزئی هست، از نگاه مردم زیر ذره‌بین است و حساسیت ایجاد می‌کند، به‌عنوان‌مثال ممکن است گفته شود این‌ها ۴۰ درصد کاشی کشور را تولید می‌کنند اما در تعمیر یک آسانسور یا مشکلات دیگر شهر کوتاهی می‌کنند، حتماً دقت عمل را بالا ببرید و مخصوصاً در مورد همین مسائل ورود بهتری انجام دهید…

خبرنگار میبدما: در مورد فرهنگ هم مسائلی هست. به‌عنوان‌مثال خواننده‌ای در میبد در صفحه چند هزار نفرِ خود موارد خلاف عرف و شرع می‌گذارد و در برنامه‌های رسمی شهر نیز دعوت می‌شود، و یا مانند کارگاه آموزشی‌ای با حضور مربی حاشیه‌دار که قرار بود برگزار شود و موضوع مشکلات و حواشی آن را رسانه‌ای کردیم…

فرماندار میبد: ببینید در مورد همان کارگاه آموزشی‌ای که گفتید به‌محض اینکه فهمیدیم، برخورد کردیم و نامه نوشتیم. مصوبه شورای تأمین هم داشتیم که از این به بعد روی این مسائل دقت بیشتری شود. ولی ببینید برخی از مسائل فرهنگی را به خاطر فضای شلوغ مجازی نمی‌شود. ولی این هم دلیل نمی‌شود که کار نکنیم، پاتک نزنیم، کار فرهنگی، ورزشی و … نکنیم…

درعین‌حال آمادگی داریم و در برخی از مسائل هزینه کردیم و کار می‌کنیم که به عنوان مثال در حوزه آموزش و پرورش موفقیت های خوبی داریم. البته مسائل حاشیه‌ای نیز داریم…