صوت: محاکمه «قاضی» توسط حمید رسایی!

دیشب ساعت ۲۲ بود که صدای زنگ موبایلم با شماره +۹۸۱۲۳ به صدا درآمد و فردی که پشت خط بود، خود را قاضی معرفی کرد! پرسیدم کدام قاضی؟ گفت فرشته قاضی از روز آنلاین! مثل موارد دیگر گفتم که با رسانه های در خدمت دشمنان ملت ایران مصاحبه نمی کنم. چند کلامی با او صحبت […]

دیشب ساعت ۲۲ بود که صدای زنگ موبایلم با شماره +۹۸۱۲۳ به صدا درآمد و فردی که پشت خط بود، خود را قاضی معرفی کرد! پرسیدم کدام قاضی؟ گفت فرشته قاضی از روز آنلاین!
مثل موارد دیگر گفتم که با رسانه های در خدمت دشمنان ملت ایران مصاحبه نمی کنم. چند کلامی با او صحبت کردم که البته بیشتر شبیه به محاکمه اش بود. صوت این محاکمه کوتاه را در سایتم قرار داده ام، گوش کردنش خالی از لطف نیست. ظاهرا وی با برخی از نمایندگان دیگر هم تماس گرفته است که نمی دانم با او مصاحبه کرده اند یا نه و همینطور نمی دانم این خبرنگار فراری، صوت این مصاحبه را منتشر خواهد کرد یا نه البته بعید می دانم چنین کاری را انجام دهد، برای همین صوتش را خودم منتشر می کنم تا بلکه سردبیر روزآنلاین، پرداخت پاداش چنین مصاحبه را فراموش نکند. اما چند نکته ای که لازم است درباره این سایت اینترنتی و فرد مصاحبه کننده بدانید:

فرشته قاضی و روز آنلاین
فرشته قاضی یکی ازخبرنگاران روزنامه اعتماد و از پرورش یافتگان در دامن الیاس حضرتی (مدیر مسئول روزنامه اعتماد) است که به همراه شهرام رفیع زاده (دبیر سرویس فرهنگی اعتماد) و روزبه میرابراهیمی (دبیر سرویس سیاسی اعتماد) و چند خبرنگار دیگر این روزنامه و دیگر رسانه های اصلاح طلب در سال های پایانی دولت اصلاحات بازداشت و پس از مدتی وقتی آزاد شدند بلافاصله با کمک عناصر داخلی دولت اصلاحات به خارج از کشور گریختند و برای مدتی در چند کشور اروپایی علاف بودند تا اینکه جذب شبکه های ضد انقلاب شدند. برخی به BBC و V۰A رفتند و مثل فرشته قاضی در نهایت به روزنامه اینترنتی روزآنلاین پناه برد.

اکثر این افراد با اعترافات سیامک پورزند شناسایی شدند و همان ایام، شبکه آنها به «خانه عنکبوت» مشهور شد. اصلی ترین اقدام این شبکه، انتقال اطلاعات اخذ شده در قالب ارتباطات رسانه ای با فعالان سیاسی و مسئولان کشور به عناصر سلطنت طلب خارج از کشور بود.

روزآنلاین را هوشنگ اسدی و نوشابه امیری که زن و شوهر هستند با حمایت و بودجه موسسه «هیفوس» که مقر آن در هلند است و به اسم سازمان های جامعه مدنی فعالیت می کند، راه اندازی کردند و مدیریت آن را حسین باستانی، عضو حزب مشارکت (سردبیر بولتن محرمانه خاتمی در دوره ریاست جمهوری) بر عهده داشت. هوشنگ اسدی، عضو کمیته مرکزی حزب توده ایران بود که قبل از انقلاب، سردبیر شیفت شب روزنامه کیهان شد و همزمان جاسوس ساواک در حزب توده بود. هوشنگ اسدی تا سال ۶۷ در زندان بود که بعد از آزادی در سال ۷۰ مجله «گزارش فیلم» را راه اندازی کرد و با اسم مستعار «بهار ایرانی» در آن قلم می زد. این مجله وقتی توقیف شد، این زن و شوهر به خارج از کشور گریختند و در خدمت رسانه های بیگانه قرار گرفتند و روزنامه اینترنتی «روز آنلاین» را با کمک موسسه هلندی راه اندازی کردند و برخی از روزنامه نگاران فراری مثل فرشته قاضی را دور خود جمع کردند.

دانلود